Design trends

Мокетените плочи – настилка с множество опции за дизайн

Подът в помещението е крайъгълният камък на всеки интериор. Чрез подовата настилка визуално можем да уголемим помещението, или пък да придадем драматичен ефект, в зависимост от предпочитанията ви. Без значение дали работим, или отпочиваме, дизайнът на положената настилка осезаемо влияе на настроението ни.
Цветовете и мотивите са важни елементи в интериорния дизайн. Но как можете да ги съчетаете, когато става въпрос за избор на настилката?

Цветовете и тяхното въздействие

Тъмните цветове създават уютна и излъчваща лукс обстановка, докато нежните и светли нюанси придават простор на помещението. Нюансите в зелено, синьо и землистите тонове ни действат успокояващо. Комбинацията от светли и ярки тонове пък ни действа енергизиращо.

Мотивите – с внимание към детайла

Шарките също имат не по-малко значение. Нежните, ненатрапчиви мотиви носят усещането за спокойствие и лекота. Геометричните мотиви и линии имат енергизиращ заряд и създават усещане за динамика. Те намират своето място в офиса, за да ни помагат да се концентрираме, но премокерното им ползване може да има обратния ефект. Затова те се използват като акцент в по-голямо помещение.

Мокетените плочи – гъвкаво решение за дома и офиса

Настилката трябва да бъде както практична за работа, така и да предлага възможности за индивидуални решения спрямо изискванията и характеристиките на помещението и интериора, който искаме да създадем. Мокетените плочи са именно такова решение.
Те са издържливо и устойчиво покритие, което предлага добра термо- и шумоизолация, с бърз и лесен монтаж.
Важно предимство на мокетените плочи са възможностите да съчетаем различни цветове и мотиви, благодарение на стандартния размер от 50/50 см и разнообразието от дизайни и текстури.
Възможностите са безкрайни.
Можете да откриете мокетени плочи с нашия бранд K2 Carpet Тiles , както и мокетени плочи Tarkett и Desso.

Разполагаме с голямо портфолио от колекции в наличност и по поръчка, за да можем да отговорим на вашите изисквания, независимо дали ще ги ползвате у дома, или в офиса.

 

Ако се нуждаете от консултация, нашите специалисти ще ви помогнат да направите избор! Заповядайте в нашите шоурумове в:

  • София – бул. Христо Ботев 144;

  • Пловдив – ул. Карловско шосе 46;

  • Велико Търново – ул. Магистрална 3;

  • Варна магазин и склад – ул. Перперикон 9;

  • Варна шоурум – ул. Черна 3.

Очакваме ви!

Последвайте ни и във Facеbook!