Град Велико Търново

Адрес:
ул. Магистрална 3

Телефон за връзка:
0899 962 723

Работно време:
Понеделник – петък: от 9 до 18.30 часа
Събота: от 9 до 15 часа
Неделя: почивен ден

Старата столица е удобно място за мнозина, заради централното си положение в България. Нашият шоурум и складова база във Велико Търново се намират на главния път София-Варна на ул. Магистрална 3 (бившият завод „Победа, близо до пивоварна „Болярка“).

С обща площ от 1750 кв.м, разположена на два етажа, в К2 Interior Solutions Велико Търново поставяме фокус върху подовите настилки и мебелите от нашата продуктова гама.

На първия етаж ще откриете богатото ни портфолио от подови настилки – килими, мокети, балатуми, изкуствена трева, LVT и контракт настилки. Подбрали сме и най-новите колекции ламинирани паркети за всеки бюджет. На място можете да закупите и нужните аксесоари – лайстни, первази, подложки. Не сме пренебрегнали и ценителите на класиката. При нас ще откриете мостри на най-висок клас трислоен паркет от естествено дърво Tarkett.

На втория етаж ще намерите мебели за всяко помещение на Вашия дом. Това е не просто обикновен шоурум, а място с традиции от 2007г насам, където можете да видите всеки детайл от Вашата бъдеща спалня или кухня. Нашият екип от специалисти аранжира и подбира мебелите и настилките така, че да видите разнообразни интериорни решения в завършен вид, подчинявайки идеите на различни стилове.

Откъде ще започнете – с избор на легло или подова настилка за спалнята? А може би сте избрали вече и остава да изберете матрак и спално бельо? За всичко това ще Ви помогнем, като можете да разчитате на големи складови наличности на всички видове мебели и съхранение на стоката до 1 месец след капариране.

Специално внимание сме отделили на кухнята, която открай време символизира центъра на дома на българина. И тъй като всяка кухня е индивидуална, нашето предложение е модулна кухня, чиито отделни части адаптираме според размерите на Вашия кът, с цел функционално и същевременно уютно помещение. Ние предлагаме допълнително и кухненски електроуреди за вграждане, които също можете да видите имплементирани в симулираните ни стаи в шоурума. Можете също така да видите офертите ни за мивки и смесители към тях, които могат да удовлетворят и най-взискателния вкус.

Допълнителните услуги, които предлагаме, са монтаж и доставка до Вашия адрес, които се доплащат по договорка извън цената на стоката. А ако сте от сръчните, ние ще Ви помогнем с инструкции и схеми как да сглобите Вашите нови мебели.

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Изпратете ни имейл и наш служител ще се свърже с вас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Национален телефон:

Работно време

от 9.00 до 18 часа

35998014