Events

К2 Interior Solutions – новостите в света на подовите настилки достигат до вас за втори път на Архитектурно-строителната седмица 2023г

„К2 Подови настилки“ ще вземе участие като изложител за втори път в ежегодното издание на „Архитектурно-строителната седмица“  за 2023г в Интер Експо Център, гр. София.
Събитието ще се проведе от 29-ти март до 1-ви април включително. Ще ни откриете в Зала 2, Щанд D13.

Акцентите тази година

По време на изложението ще акцентираме върху новостите в портфолиото ни: мокети по дизайн на клиента от Belysse, мокетени плочи със собствения ни бранд K2 Carpet Тiles и популярния производител Tarkett, виниловите настилки с лепене и клик-система от Aspecta, мокети за хотели и офиси, както и „тежката артилерия“ в облицовките – специализираните PVC настилки за индустриални помещения на Tarkett.
Специално внимание ще отделим на естествената дървесина, която е представена от трислоен паркет Tarkett в продуктовата ни гама към момента. Ще загатнем за още една новост в тази категория – хибриден паркет, който превъзхожда трислойния със своята водоустойчивост, издържливост на товар, и най-вече – по-ниска цена!

Как да научите повече?

Подготвили сме специална брошура с най-важното за всяка продуктова категория, която можете да изтеглите тук. Брошурата ще бъде представена по време на изложението, така че всеки посетител ще има възможност да я получи и на хартиен носител.
Каним всички членове на архитектурната гилдия, нашите настоящи партньори и тези от вас, които не ни познават като бранд, да ни посетят на щанд D13!
За да получите покана за безплатно посещение на Архитектурно-строителната седмица, моля свържете се с нас на contact@k2interior.bg!