K2 Interior Solutions
Готови интериорни решения!
Нашата мисия

Проектът K2 Interior Solutions започна, когато осъзнахме, че всеки заслужава да има красив, хармоничен и уютен дом, обзаведен с подходящо съчетани и подбрани материали. Защото домът е мястото, където човек изразява себе си. Мястото, което отразява душата, възприятията и усещането за уют и спокойствие.

Създаването на красиво жилище е приятен и вдъхновяващ процес, с който се среща почти всеки, и е крайъгълен камък в живота на хората. Ние прекарваме хиляди часове вкъщи. Ето защо е толкова важно да се чувстваме добре, обградени от спокойна енергия, подчинена на личните ни вкусове за приятен интериор.

Но как да направим избора на ламиниран паркет, килим или стенна облицовка без излишни разходи – бързо и лесно? Или как да ги съчетаем в определен интериорен стил, който харесваме? Как да се ориентираме в безкрайното море от продукти, декори и стилове? Как да съчетаем правилно материалите и тъканите, за да получим хармоничен интериор, който да ни кара да се чувстваме уютно? Толкова много въпроси и толкова много възможности затрудняват този иначе вълнуващ процес.

НИЕ ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ

Реализирайте сами, бързо и достъпно,
мечтания интериорен дизайн за вашия дом.

Предимствата да работим заедно.

Основополагащото около идеята за К2 Interior Solutions са нашите готови интериорни решения. Създадохме ги с помощта на интериорен дизайнер, с чиято експертиза съчетахме избрани модели килими, мокети, паркети, ламперия и други материали по цвят, стил и предназначение. Това са предложения как вашата кухня, всекидневна, спалня или детска стая могат да изглеждат. Интериорните решения са иноватиовен начин да ви представим продукти не самостоятелно, а като елементи от подчинени на определен стил или цветова гама съчетания. Това ще ви позволи да се ориентирате по-лесно в морето от възможности и ще ви е от полза, когато визуализирате собствения си дом.
Използваме нашите готови интериорни решения, за да ви запознаем и с най-новите тенденции и иновации в света на интериорния дизайн като водоустойчиви настилки, 3D ламперия, алтернатива на плочките за баня, естествени паркети, модерни врати.
1.

DIY интериорен дизайн

Използвайте нашите готови интериорни решения и ги изпълнете сами

3.

Монтаж

Професионален монтаж от сертифицирани експерти

2.

Качествени продукти

Разнообразна селекция от топ продукти и декори от най-реномирани производители

4.

За всеки бюджет

Най-добрата цена за мечтания интериор.

01
Вие можете да ги реализирате както сме ги показали или пък…

Най-важното е, че това е просто идея. Професионална насока, която да ви вдъхнови смело да пристъпите към реализирането на мечтания дом. Основа, върху която Вие собственоръчно да можете да изградите визията на собствения си уют. Красивите мостри, направени от реални материали, достъпната информация за стиловете в дизайна и истински примери за съчетание ще Ви дадат възможността лесно и бързо да направите най-добрия избор, без да натоварвате бюджета си излишно.

Можете да се възползвате и от нашата дизайн маса, където да насложите различни декори и тъкани, както и лесно да ги заменяте с други по-подходящи за Вас.

3299-int
02
Разнообразна селекция продукти

Екипът на K2 Interior Solutions вече повече от 25 години присъства в сферата на интериора, сблъсквайки се с предизвикателствата и новостите, които се явяват на пазара. Опитът ни направлява при избора на топ продукти и декори от най-реномирани производители, които включваме в портфолиото си. А за тези години сме успели да изградим силни партньорски взаимоотношения с производители като Tarkett, Kronopol by Swiss Krono Group, Dollken, Classen, Associate Weavers и много други.

03
Монтаж

Много клиенти имат нюх и желание да са въвлечени лично в изпълнението на проекта си за мечтания дом, но други биха желали да получат и професионална инсталация на избраните интериорни материали. Отново сме насреща, като ви предлагаме професионален монтаж от сертифицирани експерти, които ще се погрижат качествените материали да бъдат правилно положени.

04
За всеки бюджет

Не на последно място е бюджетът. Дори и най-смелите мечти за дома трябва да се подчинят на възможността за инвестиция. Ние добре разбираме това и смятаме, че имаме работещо решение. Продуктите, които сме подбрали, предоставят разнообразие в трите основни ценови нива. Бюджетни, с най-добро съотношение цена – качество и луксозни. Консултантите ни могат да ви насочат към най-подходящите за вас категории в дадения житейски момент, в който се намирате. Ако сте студент, младо семейство, добре платен специалист или бизнесмен имаме подходящите продукти за вас, без да правим компромис в качеството. Прекрасният и бленуван дом e осъществим с правилните продукти, независимо от финансовия елемент.

ВДЪХНОВЕТЕ СЕ ЗА НОВИ ПРОЕКТИ

Потопете се в света на K2 Interior Solutions и реализирайте своя мечтан дом бързо, лесно и без излишни оскъпявания.