Град Пловдив

Адрес:
ул. Карловско шосе 46
община Марица

Телефони за връзка:
0882 246 508

Работно време:
Понеделник – петък: от 9 до 17.30 часа
Събота: от 9 до 17 часа
Неделя: почивен ден

Търсите място да развихрите идеите си?

Нашият магазин в града под тепетата е Вашето място.

 

К2 Interior Solutions Пловдив се намира на ул. Карловско шосе 46, непосредствено след бензиностанция Gazprom, по посока село Труд.

В пловдивския ни обект с площ 900 кв.м. сме събрали най-доброто от света на подовите настилки – от балатума и мокета, до ламинирания паркет и трислойния паркет, но това не е всичко. На място можете да откриете широка гама от тапети с различни текстури и декори. А ако искате нещо нетрадиционно за стените, на Ваше разположение за експерименти са мострите на 3D ламперията Walldesign.

При нас можете да намерите алтернатива дори за Вашата баня с бранда Ceramin. Наличните решения за стени и подови настилки, съчетани в унисон с различните стилове във вътрешното обзавеждане, водят до безкрайни комбинации.

В портфолиото ни ще намерите и интериорни врати, които придават безупречен завършен вид на едно помещение. Имате на разположение богат асортимент от модерни врати, с който да добавите последния, но не по важност щрих у дома.

Ако до този момент сте избирали детайлите за домашната обстановка един по един, с нас можете да изкачите върха, като видите „голямата картина“ цялостно.

Създадени с помощта на интериорен дизайнер, предложенията ни как Вашата кухня, всекидневна, спалня или детска стая могат да изглеждат, ще Ви вдъхновят да направите крачка напред към един по-стилен дом. Дизайнерската ни маса е Вашата площадка за забавление, а мострите на всички материали в портфолиото ни – Вашите инструменти за творчество.

Дръзвате ли да постигнете мечтания си дом с нас?

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Изпратете ни имейл и наш служител ще се свърже с вас.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Национален телефон:

Работно време

от 9.00 до 18.00 часа

35998014