Events

K2 Interior Solutions с фокус върху иновациите в подовите настилки на Архитектурно-строителната седмица 2022г

Екипът на K2 Interior Solutions ще участва в ежегодната Архитектурно – строителна седмица за 2022г, която ще се проведе от 30-ти март до 2-ри април включително в Интер Експо Център, гр. София. Щандът ни ще се намира в Зала 2, място C5. 
Ключови акценти ще поставим върху многослойните LVT настилки, специализирани PVC покрития, трислоен паркет, мокет и мокетени плочи, ламиниран паркет и аксесоари за монтаж. Наши партньори са утвърдени производители като Tarkett, Kronopol (SwissKrono), Classen, Balta, BIG, Aspecta, Graboplast, Cezar, Romus, Dollken, Eldeco. На място ще можете да се запознаете и с иновативните винилови настилки на производителя Aspecta с единствената по рода си сглобка Droplock, позволяваща подредба на планки тип „шеврон“.
На изложението ще можете да получите повече информация за нашите партньори-производители, с които работим и да се запознаете с целите и плановете на „К2 Подови настилки“ ООД. Като ексклузивен вносител за България, „К2 Подови настилки“ ООД има възможността да ви предложи широки възможности за работа с портфолиото на производителите, големи наличности на склад, бързи доставки и логистична мрежа на територията на цялата страна.
Каним всички членове на архитектурната гилдия, нашите настоящи партньори и крайни клиенти, които не познават продуктите ни, да ни посетят на щанд C5. Покана за събитието можете да откриете тук .За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на contact@k2interior.bg.